Menu Sluiten

MEDITATIES EN HEALINGS

Op deze pagina kun je oefeningen, meditaties en healings downloaden. Voor jou, lezer van mijn boek ‘Ziel(s)gelukkig’, zijn de downloads gratis! Ze ondersteunen je bij het ontmoeten van je zielsverlangen, waarover in het boek wordt geschreven. Het begint met een paar basisoefeningen/healings om je te openen voor de wat steviger kost die daarna komt. Doe ze in het begin in de volgorde waarin je ze hier aantreft. dat is het meest effectief. Meer healings zijn te koop in de webshop.

Stap voor stap zullen de healings worden uitgebreid, dus kijk regelmatig even of er iets nieuws bij is gekomen. Geniet ervan; ik wens je een mooie reis!

Lees voor gebruik de bijsluiter/gebruiksaanwijzing zorgvuldig door!

basis-mp3
Ontspanningsoefening
Size: 8 Mb
Version: november 2019

Dit is een eenvoudige geleide meditatie/oefening om je lekker te ontspannen. Doe deze oefening vooraf aan andere meditaties en healings, zodat je heerlijk van de meditaties en healings kunt genieten en een optimaal resultaat ontvangt. 

Deze meditatie is een onderdeel van de HEA:L! basistraining ‘Beheer(s) je energie’.

basis-mp3
Aarden
Size: 6 Mb
Version: november 2019

De oefening “Aarden” geeft je een krachtige verbinding met Pacha Mama (Moeder Aarde). In de oefening zit tevens een healing op die verbinding, die bij velen van ons in meer of mindere mate geblokkeerd is. Door een goede verbinding met de aarde, wordt je stabieler, krachtiger en verruimt je bewustzijn zich. 

Deze oefening is een onderdeel van de HEA:L! basistraining ‘Beheer(s) je energie’.

basis-mp3
Healing: Jezelf bevrijden
Size: 7 MB
Version: versie: januari 2020

Met deze healing kun je jezelf bevrijden van ongewenste energieën die je ervaart met betrekking tot andere mensen of zaken. Je vermindert met deze oefening de mate waarin je last ondervindt van deze energieën. Je kunt de oefening dan ook meerdere keren doen, telkens met één energie die jou in de weg zit. 

Deze healing is een onderdeel van de HEA:L! basistraining ‘Beheer(s) je energie’.

basis-mp3
Healing: Je blinde vlek helen
Size: 15 MB
Version: versie: januari 2020

In deze healing ga je eigen blinde vlek ontdekken. Dat waarvan jij je niet bewust bent, maar wat je wel afhoudt van een dieper contact met jezelf. Dat wat je (nog) in jezelf ontkent. 

Deze healing is een onderdeel van de HEA:L! basistraining ‘Beheer(s) je energie’.

document-pdf

 Bijsluiter/gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik deze bijsluiter/gebruiksaanwijzing zorgvuldig door!